30 Ağustos 2015 Pazar

ÖZCAN ÖZDENİZ İKİNCİ BAHARINA 4 GOLLE MERHABA DEDİ !

Beykoz İlçesinden yetişen en başarılı isimlerden birisi o...Ortaçeşmespor, Beykoz, Giresunspor, Orduspor gibi takımlarda profesyonel futbolculuk yaşantısını devam ettirdikten sonra Beykoz
1908 A.Ş. ile noktayı koydu. Sonrasında kendi köyünün kulübü olan Göllüspor'un kuruluşunda ailenin diğer fertleri ile birlikte hareket edip isimlerini resmi lig müsabakalarına taşıdı. Beykoz Veteranlar Futbol Takımı kurulduğunda bu kez yeni görevi için sahalara bir kez daha dönüş yaptı.

Özcan Özdeniz bu güne kadar çıkmış olduğu her maçta formasının hakkını veren parmakla gösterilecek isimler arasına dahil oldu. Yetenekli futbolcu bu kez Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Turnuvasında sahne aldı...takımı 40+ Takımı ile 2.Hafta karşılaşmaları kapsamında Riva karşısında gol şov yaptı....bir birinden güzel 4  gole imzasını atarak hak ettiği alkışı fazlası ile alıp bu kadar yeter deyip yerini arkadaşına bırakıp çıktı.

Gol Krallığında iddialı görünen Özcan Özdeniz takımının turnuvada şampiyon olmasını beklediğini söylemeyi ihmal etmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder