31 Ağustos 2015 Pazartesi

SU JETİ SK BİR DESTAN DA BURDUR'DA YAZDI

Beykoz'un su sporlarındaki medarı iftiharı konumundaki kulübü Su Jeti Spor Kulübü Burdur'da düzenlenen Türkiye Su Jeti Şampiyonası’nın 4. Ayak Yarışmaları sonunda
kupalara ambargo koymaya devam etti. İki gün süren şampiyonaya Burdurlular büyük ilgi gösterdi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Burdur Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye Su Jeti Şampiyonası’nın 4. Ayak Yarışı, Burdur Gölü’nde şenlik havasında gerçekleştirildi. İlk kez Burdur Gölü’nde yapılan şampiyonaya Türkiye’nin çeşitli illerinden 54 sporcu katıldı. Burdur Valisi Hasan Kürklü, TMF Asbaşkanı Hamit Dizman’ın yakından takip ettiği ve Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz ile Belediye Meclis Üyesi Atam Gülcü’nün de katıldığı şampiyona 8 kategoride gerçekleştirildi. 



Şampiyonda Standart 1 sınıfında Emin Durmaz birinci, Mehmet Barut ikinci, Ömer Faruk Oltulu üçüncü, Standart 2 sınıfında Kaan Şanver birinci, Melih Şalpat ikinci, Hakan Akgün üçüncü, Standart 3 sınıfında ise Özkan Piro birinci, Derin Sağun ikinci, Ali Komşusu üçüncü, Free style ve Pro Açık kategorilerinde Ali Komşusu birinci, Kahraman Aktaş ikinci ve Uğur Piro’da üçüncü oldu.

Kadınlar Kupası’nda Ahu Atmaca birinci, Nilgün Bayırlı ikinci ve Kübra Küçük’te üçüncü sırada yer aldı. TMF Kupası’nda Özkan Piro birinci, Ali Komşusu ikinci ve Derin Sağun üçüncülüğü elde ederken, drag sınıfında ilk üç sırada Hakan Akgün, Derin Sağun ve Kemal Piro yer aldı. Birbirinden zorlu ve zor hareketlerin yer aldığı Flyboard sınıfında ise Ali Komşusu, Kahraman Aktaş ve Uğraş Yurtseven izleyenlerden bol bol alkış aldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder