20 Ekim 2015 Salı

BEYKOZ BLD.SPOR HENTBOL ORDUSU KURUYOR !

Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı geleceğin sporcularını ortaya çıkarabilmek ve yetiştirebilmek amacı ile tam bir seferberlik başlatmış durumda. Yeşil-Mavili ekibin A
Takımında da görev yapan 3 isim Kaleci Salim Sefer-Zeki Tepekurdu ve Ufuk Çalık Yönetiminde başlayan çalışmalardan teknik kadro oldukça umutlu. Beykoz İlçesi genelinde gerçekleşen okul taramalarının ardından belirlenen gün ve saatlerde antrenmanlara davet edilen çocuklar, noksansız olarak çalışmalara katılmakta.

Bu görüntü Kulüp Yönetimini olduğu kadar çocukların ailelerini de oldukça sevindirmekte. Hentbol gibi Beykoz ilçesinde 2 yıldır ağırlığı olan bir spor branşı için çocuklarını yönlendiren aileler, antrenmanları da yakından izlemeye başladı.

Beykoz Belediyespor Hentbol Şubesi Sorumlusu Yaşar Kesici yaptığı açıklamada, " Hentbol A Takımımızın 3 yetenekli ve tecrübeli ismi ile başlayan yeni dönem çalışmalarına büyük bir ilgi var. Gerçekleşen okul taramaları sonunda bir hayli sporcumuz oldu. Hentbol Sporuna ilgi duyanları da antrenmanlarımıza davet ediyoruz Gelip bu spor dalı ile tanışsınlar, memnun kalacaklar" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder