20 Ekim 2015 Salı

BEYKOZ MASTERLER KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR !

TMVFL Marmara 1.Gruba dahil ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Sportiz&Otizm SK Takımı ile yaptığı müsabakadan 1-1 beraberlikle ayrılan Beykoz Masterler SK Takımı üzgün.
Maçta girdikleri birçok pozisyonun yanı sıra bir de penaltı atışından yararlanamayan sarı-siyahlı ekip maç sonu bir hayli hüzünlü idi.

Beykoz Masterler SK Başkanı Asım Özdemir yaptığı açıklamada, "Futbolcu kardeşlerimiz maç boyunca etkili idi. Nitekim birçok gol pozisyonuna girmemize karşın bunları değerlendiremedik. Gönül isterdi ki ilk maçımızdan galibiyet ile ayrılalım ancak, rakibimiz ani bir kontratak neticesinde golü buldu. Son dakikaya kadar maçı bırakmamalarının mükafatını gördüler. Uzatma anlarındaki çabamız yeterli olmadı. Sağlık olsun, yapacak bir şey yok şimdi bütün dikkatimizi 2.Hafta müsabakaları kapsamında Paşabahçe Stadında yapacağımız Kumbasar karşılaşmasına çevirdik. İnşallah ilk galibiyet bu maç ile gelecek, futbolcularımıza güveniyorum" diye konuştu.

Beykoz Masterler SK Takımı Antrenörü Yakup Biliciler ise yaptığı maç değerlendirmesinde kendileri açısından çok şanssız bir karşılaşmanın geride kaldığını söylerken, " Maçın genelinde oyuna hakim olan taraf biz idik, futbolcularımızın göstermiş olduğu performans amatör liglerin üst düzey müsabakalarını aratmadı. Ne yazık ki birçok pozisyona girdik ancak bunları değerlendiremedik, son vuruşlarda konsantre kaybı yaşadık gibi. Bir de penaltı atışından da yararlanamayınca, kendi kaderimiz kendimiz tayin etmiş olduk. Alacağımız maçta müsabaka boyunca hiç yapılmayan hatalar zinciri sonunda rakibimize tek puanı adeta hediye ettik gibi. Bu maçtaki hatalarımızdan gereken dersleri çıkaracağız." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder