20 Ekim 2015 Salı

ÇAVUŞBAŞISPOR İLK MAÇ İÇİN HAZIR

Beykoz İlçesini stanbul 1.Amatör Ligde temsil edecek olan Çavuşbaşıspor son hazırlık maçını da yapıp hafta sonunda oynayacağı ilk lig müsabakasının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-Beyazlı ekip
geçtiğimiz Cumartesi günü Ortaçeşme Stadında, Beykoz İlçesinin Süper Amatör Ligdeki güçlü
temsilcilerinden Ortaçeşmespor ile karşılaşmış ve müsabakadan 3-2 mağlup ayrılmıştı.

Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin yaptığı açıklamada, İstanbul 1.Amatör Ligde mücadee edecek tüm Beykoz temsilcilerine başarı dileklerini iletirken, " Bu sezon hedefi olan bir kadro oluşturduk ve takımın başına ilçenin sevilen isimlerinden Kamil Çolak'ı getirdik. Hayırlısı ile hafta sonunda sezon ilk maçına çıkacağız. 3 puan ile başlamak istiyoruz. Çavuşbaşıspor camiası inanıyorum ki bu sezon takımlaına fazlası ile destek olacaktır " şeklinde konuştu.


Çavuşbaşıpor Takımı Antrenörü Kamil Çolak ise yaptığı açıklamada, " Son maçımızı bu sezon Süper Amatör Ligde son derece başarılı bir grafik çizen Ortaçeşmespor ile yaptık. Bizim açımızdan iyi bir deneyim oldu. Maçtaki hatalarımızı gördük, gereken notları aldık. İnşallah bu sezon çok istediğimiz Süper Amatör Lige çıkma başarısı göstereceğiz. Hafta sonunda Çakmakspor ile zorlu bir maç bizleri bekliyor olacak. Bu maça oldukça sıkı hazırlanmaktayız. ilk iç saha maçından alacağımız bir galibiyet bize büyük bir morla-motivasonu da beraberinde getirecektir " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder