30 Eylül 2015 Çarşamba

AYYILDIZ TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ

Geleneksel Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasının çeyrek finalistlerinden olan Ayyıldız Takımını heyecan büyük. Yılların ardından ilki 2003 Yılında değişen şekli ile
Veteranlar-Masterler Yaş Gruplarını içerecek konumda başlayan turnuvada bu sene 3.geride kalmak üzere. Çeyrek Final eşleşmeleri yapıldı ve müsabakalar yarın ( Perşembe ) Çubukluspor Tesislerinde yapılacak ve final oynamaya hak kazanan ekipler belli olacak.

Çeyrek Finalistler arasına adını yazdıran Ayyıldız Takımı 2003'deki ilk Turnuva gibi şampiyonluğa ulaşma düşüncesinde. Oldukça yetenekli isimlerden kurulu kadrosu ile dikkatleri çeken ve turnuva başından itibaren iddialı takımlar arasında gösterilen Kırmızı-Beyazlı ekip 40 Artı Garanti Takımı ile yapacağı karşılaşmanın maç saatine kadar heyecanından bir şey kaybetmeyecek gibi. 

Ayyıldız Takımı Sorumlusu Kamil Çolak yaptığı açıklamada, " Bu Turnuvaya katılan herkes öncelikle kendi yaşıtları ile ya da abileri ile hoşça vakit geçirip, futbol oynama heyecanını yaşama niyetinde. Tabii ki başarılar gelince şampiyonluk isteği de belirmekte. Biz Kelle İbrahim gibi adın Beykoz İlçe Spor Tarihine adı altın harfler ile yazılmış bir ismin adına gerçekleşen turnuvaya katılmak, onu yad etmekten dolayı mutluyuz. Takıma bakacak olursak gerçekten de güçlü bir kadromuz var, ha şampiyon oluruz olmayız o ayrı konu ancak ben bu arkadaşlarımı ile aynı takımda güzel bir etkinlikte forma giymekten son derece keyif aldığımı söylemek isterim. Yarın ( Perşembe ) Turnuvada Çeyrek Final mücadelesine çıkacağız, ben tm çeyrek finalistlere ve futbolculara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder