25 Eylül 2015 Cuma

BOĞAZIN İNCİLERİNİN ACELESİ YOK

2 Sezon A Takım düzeinde TVF 3.Liginde temsil edildikten sonra A Takımını geçen sezon kapatan Beykoz Belediyespor, geleceğe yönelik planlamasını büyük bir dikkatle yapmakta.
Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olan Muharrem Kaşıtoğlu, A Bayan Takımlarını ligden çektikten sonra yaptığı açıklamada sağlam bir altyapı
yapılanması ve oradan  A Takım düzeyine çıkacak oyuncular ile A Bayan Takımı ileriki yıllarda kurabileceklerini söylemişti. Bu kapsamda Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Antrenmanalara devam eden Boğazın İncilerinin değişik yaş grubu takımları yeni sezon çalışmalarını aralıksız devam ettirmekte. Aykut Aydın Yönetiminde çalışan eşil-Mavili ekibin sporcuları ciddi bir eğitim sürecinden geçirilmekte.

Minik, Küçük, Yıldız ve Genç Takımları bulunan Boğazın İncileri yeni sezonun bir an önce başlaması için sabırsızlanıyor. Yaz boyunca antrenmanlarıa devam eden takımlar, yaptıkları hazırlık maüsabakaları ile maç tecrübelerini de arttırma düşüncesinde. Beykoz Belediyespor Voleybol Takımlar Baş Antrenörü Aykut Aydın aptığı açıklamada, " Beykoz'da Voleybol oynayabilecek büyük bir potansiyel mevcut. İşte biz bunu harekete geçirmek istiyoruz. Bu sezon birçok kategoride İstanbul Mahalli Liglerindeki yerimizi alacağız. Hazırlıklarımız Antrenman-Hazırlık Maçı periyodunda devam etmekte. Voleybol Sporuna ilgi duyan tüm kızlarımızı antrenmanlarımıza bekliyoruz. Kış Döneminde de Voleybol Okulumuz çalışmalarına devam edecek" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder