29 Eylül 2015 Salı

SPORCU KARDEŞLERİMİZE ALLAH KOLAYLIK VERSİN

Artık tamamı ile Yaz Mevsimini geride bıraktık gibi...hani meşhur, bilinen -Pastırma Sıcaklarına- değin hava bu şekilde bir açıp, bir kapatıp, bir sert esip, bir gök gürleyip devam
edip normal seyrine ulaşacak. Bizim yani spor dünyasındaki insanlar için Kış Mevsimi özellikle futbolcu kardeşlerimiz için bir çile anlamı da ifade etmekte. Salon sporları yapan kardeşlerimiz onlara göre biraz şanslı. Ülkemizde olsun ilçemizde olsun her hangi bir spor dalı ile uğraşan öğrenciler için fedakarlık zamanı anlamı da taşımakta Kış Mevsimi. Akranları derslerini tamamlamış Televizyon ya da Bilgisayar ekranına kurulmuş iken yorgun-argın antrenmandan gelen sporcu kardeşlerimiz , o bitik halleri ile yarınki derslerini yapıp ya da sınavlarına çalışıp kendilerini yatağa zor atabilmekte.

Gelelim diğer sportif gelişmelere, bizlerin olanca çabası ile spor haber akışlarımız devam etmekte. Maçların ardından özellikle Facebook Profillerinden mesaj atıp, çağrıda bulunup maçlarından bilgi ve resim paylaşımında bulunan dostlara maalesef dönüş yapamıyorum. Hele ki defalarca anlatıp-izah ettiğimiz gibi bizlere reklam desteği vermeyen, Bayram-Seyran görmezden gelen Kulüplerden haberler yapmayacağız. 

Zaten onların da böyle bir talebi yok ki bir adım olsun atmıyorlar. Olan bu kulüplerde forma giyen kardeşlerime oluyor, maalesef ilettikleri bilgileri haber haline getirip yayınlama düşüncemize artık nokta koymuş olduk. Ha bu kulüp Başkan ve yöneticileri ile insanlığımızın gereği Allah'ın selamını alıp veririz, yüzümüzdeki gülümsemeyi ihmal etmeyiz ancak bu kadar...

Şu yazıyı yazdığım anda bile site olarak kendi izlenme rekorumuz kırmış ve 66 Bini bir kez daha geçip 70 bine ramak kalmıştı. Haa, 10 kulüpten haber yapmadan bu sayıya erişmiş isek bu bir anlamda her türlü takdire şayan olmalı.

Bakın 2009 Yılından beri kendi yağımız ile kavrulmuş iken şimdi bir format değişikliği de gündemde, tam bir Web Haber Sitesi şekline bürünme düşüncesindeyiz. Bu da tabii ki izlenme oranımız ikiye katlayacaktır. Bu yönde bazı talepler geldi, gereken temaslara başladık, hayırlısı ile yakın biz zaman diliminde bu işi İnşallah halletmiş olacağız.

Tribünlerin Talip Abisi olarak diyorum ki siz siz olun, kulüplere küsmeyin, onlar kurumsal kimliklerdir ...sizin açınızdan bir hataları varsa onların başındakilerin olsa gerek...şahsen ben Beykoz 1908'e de öyle bakıyorum...30 yıl önce Beykoz Meydanındaki o Ulu Çınar Ağacının gövdesine kartonlara yazarak başladığımız çalışmalarımızın ardından ne kadar da uzun zaman geçti...çok sıkıntılı anlarımız oldu, maddi-manevi cezaların muhatabı olduk ancak, hiçbir zaman Beykoz Kulübüne küsmedik...belki biraz ayrı kaldığımız, kendimizi dinlendirdiğimiz anlar oldu ancak, bırakıp gitmedik, hep geri dönüşü daha da bir istekli yaptık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder