30 Eylül 2015 Çarşamba

BJK FUTBOL OKULUNDA EN BÜYÜK KOZ ERCAN ACAR

Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu Takımı Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasında Şampiyonluk kupasına göz dikti. Turnuvanın sürpriz takımlarından biri
konumunda olan siyah-beyazlı ekip, Beşiktaş Beykoz  Futbol Okuluna giden sporcuların
babalarından oluşmakta. Takımın Sorumlusu olan Ercan Acar, Okulun Futbol Sorumlusu da , geçmişte birçok profesyonel kulüpte forma giymiş bir yetenek. Zaten bunu da attığı 21 gol ile Gol Krallığındaki iddiası ile de ispatlamış durumda.

Ercan Acar, Çeyrek Final müsabakası öncesinde HABER 1908'e yaptığı açıklamada, buraya kadar bileğinin hakkı ile geldiklerini söylerken, " Benim 21 gol atmam sadece bir şey ifade etmez, o gollerin paslarında arkadaşlarımın hakkını görmezden gelemem. Biz hem futbol okulumuzda hem de turnuvaya katılan ekip olarak tam bir aile ortamına sahibiz. Yarın akşamki rakibimiz olan Bağcılar Takımı da takım oyununu çok iyi sahaya yansıtabilen bir ekip. Son derece çekişmeli bir maç olacağı kanaatindeyim, bu maçı kazanan takımın da kupayı alacağı düşüncesinde olduğumu eklemek isterim. Tüm takımlarımıza Çeyrek Final müsabakalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder