1 Ekim 2015 Perşembe

BEYKOZ 1908 U17 TAKIMI GRUP LİDERLİĞİ İÇİN YAKACIKSPOR'U GÖZÜNE KESTİRDİ

Beykoz 1908 A.Ş. U17 Takımı Cumartesi günü Saat 13.00 de başlayacak olan Yakacıkspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Çetin Nalbantoğlu yönetimindek kadro Gümüşsuyuspor
Tesislerinde gerçekleşen antrenmanlarda hırslı ve istekli görüntüsü ile dikkat çekmekte. U17 Yaş Grubu 36.Grubunda 7'şer puanla ilk iki sırayı paylaşan ik ekibin karşılamasının müthiş bir mücadeleye sahne olması düşünülüyor. Beykoz 1908 A.Ş. Altyapı Futbol Akademisi Başkanı Mehmet Şahin yaptığı açıklamada, " Takım olarak moral-motivasyonmuz üst seviyede. Tüm futbolcularımız bu maçın önemini çok iyi biliyor. Evimizde oynama avantajı ile grupta şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerimizden biri olan Yakacıkspor'u mağlup edip gol avarajı ile Lider durumda olan Yakacıkspor ile yer değiştirmek istiyoruz. Maçın centilmence, fair-play ruhuna uygun geçmesi en büyük temennimizdir." şeklinde konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş. U17 Takımı Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu'da yaptığı açıklamada, " Biz bu maçtan mutlak surette galip ayrılma düşüncesindeyiz. Takımımızn form durumu çok iyi, eksik yönlerimizi kapatmaya başladık. İnşallah alacağımız bir galibiyet ile hem 3 puanın hem de önemli bir avantajın sahibi oluruz" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder